Een lokatie met veel vermaak en plezier!!!

NIEUW NIEUW sinds augustus 2014: Devalkarts en steps en trikes rijden van de skipiste, onderaan gekomen wordt je met de sleeplift weer omhoog getrokken. vanaf 8 jaar t/m …. jaar ! Plezier gegarandeerd. € 15,00 voor 5 afdalingen.     zondag 29 juni kinder feest ! link voor youtube vidéo =>

——————————————————————— Voor elke leeftijd hebben wij een hele dag aan vermaak. Wij hebben de volgende mogelijkheden.

Verjaardag

Een verjaardag vieren? Dan kunt u bij ons terecht Vanaf € 11,50 per persoon kunt u een activiteit naar keuze doen, waarna er pizza’s en ijs gemaakt/gegeten kunnen worden. Geniet ervan!!!! verjaardag voor kinderen, volwassenen, 25e, 30e, 40e 50e etc.

Puzzels

Bij Puzzle Planet vindt u spellen en puzzels voor alle leeftijden en van alle niveaus. U maakt ze alleen of met vrienden/familie. In de koude maanden kunt u dit zelfs doen in de aangename warmte van een grote houtkachel, onze heerlijk kanuk (sneeuwvlokje). Kunt u niet verder? Dan kunt u aan een van onze medewerkers wellicht wat hulp vragen. Ook is er een speciale hoek voor de allerkleinsten. Alle puzzels zijn gratis te maken. Voor sommige bordspellen en andere puzzelactiviteiten betaalt u alleen een kleine borg. – Bordspellen – Levensgroot Jenga – Sjoelen – Kinderspeelgoed – Hersenkrakers

Het grootste houten doolhof ter wereld

Op onze locatie bevindt zich het grootste houten labyrint ter wereld. Op een oppervlakte van 2500 m2, een lengte van 2,5 km en twee verdiepingen, kan u genieten van plezier, spanning en emotie gedurende een reis van één à anderhalf uur op zoek naar de uitgang. U bepaalt zelf de moeilijkheidsgraad. Binnen het labyrint bevinden zich vele ‘nood’ uitgangen voor als u uw wandeling wenst in te korten.

Boerengolf

Trek uw laarzen aan want wij hebben een gezellig familiespel voor u op onze locatie: welkom op de boerengolf! Boerengolf is gebaseerd op de traditionele golf en is een leuke en gemakkelijke sport. Ideaal voor bedrijsfsuitje een vrienden- of gezinsuitstapje.

Tubing

Grote glijbanen die men afdaalt, zittend op enorme banden. Sensatie verzekerd voor de hele familie! Image

Beach Volley

Op Puzzle Planet is recent een Beach Volleybal terrein aangelegd. Kom met familie, vrienden en/of collega’s om een leuke match of toernooi tegen elkaar uit te vechten. Het volleybalnet is in hoogte verstelbaar voor heren, dames en kinderen…. kortom, voor elk wat wils.

Pétanque / Jeu de Boules

Twee banen staan voor u beschikbaar, de sets met ballen kunt u bij ons huren. Zo staat u op een geweldige lokatie met schitterend uitzicht te spelen, onder het genot van een hapje en/of drankje.

Mountainbiken

Ook met verschillende mountainbike routes kunt u zich vermaken! Wij verhuren onder andere Hawk fietsen voor mooie routes langs bijvoorbeeld de duivels last. Een mysterieuze steen met een prachtig oud verhaal die u bij Puzzle Planet te weten kunt komen.

Wandelen

Puzzle Planet is een vertrekpunt van diverse wandelingen. Prachtige wandelroutes van 3, 7 en 10 km werden bewegwijzerd in deze mooie, pittoreske streek van Stavelot, Coo en Trois-Ponts. De routes kunnen gelopen worden met een kompas, GPS of kaart. Image

Puzzle Pizza

Vanaf 4 personen kunt u nadat wij een tafel met allemaal heerlijke pizza ingrediënten voor uw hebben klaar gezet zelf een pizza in elkaar puzzelen . Dan doen wij de pizza voor u in onze pizza steenoven. En daarna met zijn alle heerlijk smullen in ons gezellige restaurant . vanaf euro 8.50 p.p.

Speeltuin

Naast het doolhof ligt een speeltuin voor de kleinsten onder ons. Behalve de gebruikelijke wip, glijbaan en schommels, kunnen ze klimmen en klauteren, en lekker springen op de trampoline. Ook zullen de kleintjes het leuk vinden om in het luchtkasteel te spelen. De speeltuin heeft picnic-tafels zodat u de kleinsten goed in het oog kunt houden, en lekker een drankje kunt nuttigen.

Overige activiteiten

Natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid om zelf dingen te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het grote grasveld waar u met de stuntvlieger bezig kunt zijn, of gebruik uw originaliteit om leuke, zelfbedachte spellen uit te voeren. Onze locatie is geschikt voor bijvoorbeeld diverse balsporten. Kortom: de mogelijkheden zijn hier immens. Image

Deze post is ook beschikbaar in: Holländisch, Französisch, Englisch